Внаслідок обстрілу Чернігова постраждав освітній центр, поранено працівницю

Унаслідок російського ракетного удару по Чернігову постраждав Культурно-мистецький заклад «Інтермеццо», розташований по вул.Шевченка,9. Про це повідомляє Суспільний кореспондент з посиланням на інформацію освітнього центру Гончаренко-центр, який розташований в приміщенні «Інтермеццо».

Поранення отримала працівниця чернігівського центру.

«Наша адміністраторка отримала легке осколкове поранення. Унаслідок вибухової хвилі наш освітньо-культурний центр залишився без вікон, удар прийшовся буквально в 300 метрах від приміщення», – зазначили в Гончаренко центрі.

Директор центру в Чернігові Олександр Ясенчук на своїй сторінці у Фейсбук також зазначив, що освітньо-культурний простір потребує допомоги містян, аби закрити вибиті вікна фанерою.

«Гончаренко центр Чернігів – один із перших просторів всеукраїнської безкоштовної мережі. Його відкрили в листопаді 2021 року. На базі центру проходять безоплатні курси англійської, польської та української мов для дітей та дорослих, групи психологічної підтримки (зокрема для переселенців), різноманітні майстер-класи та заняття з арттерапії», — зазначив Олександр Ясенчук.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?